Ateismul ca o pereche prea mică de papuci

Nu pot.

Cred că m-a încercat perechea asta pe mine pe la vreo cincisprezece ani, pentru vreo două minute. Eram şi eu puţin curios şi intrigat de gândul că dincolo de perdeaua care acoperă Cerul s-ar putea afla decât un mare vid căscat şi surd.  Pe urmă însă „Soarele s-a întunecat şi perdeaua s-a rupt”. A fost ruptă dinspre exterior ca să se poată ajunge la mine, presupun, căci eu urlam deja ca din gură de Şarpe că rămân fără picioare. De la genunchi în jos eram albastru, strangulat şi cu venele pulsând umflate. M-am zvârcolit şi au sărit =/= jos.

Nu pot. La fel cum prin însăşi natura mea îmi e aproape imposibil să mint. Probabil că aş ucide mai lesne decât să mint pe cineva. Îmi place adevărul. În anumite dispoziţii mi-l place mai ales când doare teribil. La fel cum m-au durut şi pe mine picioarele.

Îmi place umblatul fără încălţăminte. Mi l-ar plăcea şi mai mult prin roua de dimineaţă din Eden. Călcâiul lui Ahile se naşte din confortul papucilor prea moi. Când toată talpa este o mare bătătură, pe unde să mai intre săgeata?

Reclame

9 comentarii

Din categoria Schwarzmann Skinski

9 răspunsuri la „Ateismul ca o pereche prea mică de papuci

 1. Maestre Skinski, tocmai acum, in anul Darwin?

 2. Aş sugera, folosind terminologia lui Darwin, că poate spiţa mea a evoluat [ sau involuat? haha, depinde de cine dau ca „mare specialist” în această problemă ] prin alipirea acestei gene la întregul angrenaj genetic şi că e ferice deci atât de mine cât şi de cei ce vin după mine. Până la al miilea neam! 🙂

 3. Ptiu, dar ce-mi placu scrierea asta!
  in special calcaiul ala plin de bataturi. e genial 🙂

 4. Grădinariu

  Eu am păţit pe dos. Am mers pe jos într-o săptămână 220 km, făcând un fel de tur al mănăstirilor (Botoşani-Fălticeni-Tg. Neamţ- mănăstirile Secu, Sihăstria, Neamţ, Râşca, Slatina, Voroneţ). Cred că e inutil să precizez că aveam tălpile pline de bătături.

 5. Asta crezi tu! am fost mereu prezenta. aici, cel putin.

 6. Blogul ăsta a devenit o ruină, l-am ruinat. Tocmai pentru că ruinele sunt atât de plăcute şi adânci. Vroiam să mimez asta cumva. Observ totuşi că e greu în cyberspaţiu să fac asta.

  Orişicum, grazie! 🙂

 7. Pingback: Monstruozitatea socialismului « Fake jew community

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s