Lumesc – despre Gaddafi

Acum câteva zile în timp ce mă înfruptam dintr-un tiramisu am pornit pentru câteva minute televizorul ca să văd ce se mai aude. Un şir prelung de veşti babiloniene, nimic mai mult, doar că printre ele s-a năzărit şi chipul lui Gaddafi.

Figura lui de imbecil m-a îndemnat să mă opresc din degustare. Puţin dezgust paralizant nu strică, ci îmi reactualizează punctele cardinale de care mă slujesc pentru a mă petrece prin Polis. O mizerie de om. Îmi repungă. Însă nu asta-mi provocă atât de mult zvâcnirea cât mai degrabă tonul individei Esca. Vorbea de el de parcă nu ar fi vorba despre un monstru, un semidoct, un criminal, o brută, ci ca şi cum ar fi un prinţ ales, preaînţelept. L-au elogiat pe cretin în chip nevrednic făcând prea puţin referinţă la natura sa criminală. Îmi pare rău că nu am ştirea la-ndemână.

Au trecut 40 de ani de când a preluat puterea. Condoleanţe!

Reclame

6 comentarii

Din categoria Schwarzmann Skinski

6 răspunsuri la „Lumesc – despre Gaddafi

 1. Eliberarea lui Abdulbaset al Megrahi – singurul terorist condamnat pentru uciderea a 270 de oameni in zborul Pan Am 103 – a dovedit ca Esca este in trend. Peste cateva zile va fi ales – este randul Africii sa conduca – un nou Presedinte al Adunarii Natiunilor Unite in persoana unui diplomat libian!

 2. Care este aportul pe care îl are un preşedinte al Adunării Naţiunilor Unite la nivelul întregii instituţii?

 3. In primul rand sa cunoasca Charta Natiunilor Unite si sa implementeze politica organizatiei. Este un post ce necesita o buna capacitate de negociere.

  Dr. Ali Abdussalam Treki din Libia a fost ales pentru a conduce cea de-a 64-a sesiune a Natiunilor Unite si isi incepe mandatul pe 16 septembrie.

 4. Gamaliel Duze

  Hi, hi… tot azi l-am vazut si eu pe Oliver Stone pe Realitatea elogiindu-l pe Chavez… O fi vreun trend in ultima vreme despre care nu stiam noi.

 5. Este un trend Gamaliel, fara discutie. Chavez a fost prezent la Venetia pentru un film documentar al lui Oliver Stone in care descrie Venezuela din anul 1998 pana in prezent.
  Chavez si Oliver Stone (autorul lui Platoon) pe covorul rosu al festivalului – spectacol de care ne puteam lipsi – dovedeste inca o data ca artistii pot sa se insele. Documentarul „South of the Border” descrie „progresul” adus in Venezuela de politica lui Chavez.

 6. Hollywood-ul e plin de nătăfleţi, ca să nu le spun altfel. Nişte nătăfleţi cu o influenţă covârşitoare faţă de marea masă a oamenilor, fără îndoială.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s