Afrodita în lanţurile corectitudinii politice

Domnişoara de faţă nu a câştigat, după cum bine puteţi intui cu toate că se clasa printre favorite. Fratele cel Mare a fost nemulţumit de ce a văzut dincolo de frumuseţea ei incontestabilă şi a decis: la ghilotină.

Reclame

9 comentarii

Din categoria Schwarzmann Skinski

9 răspunsuri la „Afrodita în lanţurile corectitudinii politice

 1. lanternativa

  Cu tot respectul, dar nu este tipul meu de frumusete. Asadar, din acest punct de vedere, este cel putin contestabila (pt. mine).

  In acelasi timp, sa afirmi asa ceva de pe pozitia sa este o chestiune foarte delicata. Adica poate fi cu doua taisuri – cel putin. Intr-o America inca foarte puritana, asemenea afirmatii pot avea un succes enorm la public. Dar, in exact acelasi timp, intr-o America innecata in gender studies, PC-isme, terori sexiste etc, aceeasi afirmatie poate fi sinucigasa. Poate ca pierdut premiul, dar a devenit o icoana pentru miscarea anti-gay etc…

  In plus, o asemenea intrebare intr-un concurs de miss mi se pare super-ciudata. Bine ca nu a intrebat-o cu cine tine: cu republicanii sau… Ar fi fost cam acelasi lucru.

 2. Păţania asta de la concursul miss America îmi întăreşte credinţa că societatea s-a polarizat foarte tare în jurul unor ideologii contrare, efectul acestei polarizări fiind similar cu acela al erodării unui munte.

  Cât priveşte frumuseţea ei, poate că am greşit numind-o incontestabilă fără să adaug că a fost considerată astfel după criteriile jocului respectiv. Altfel, mă gândesc că nu ar fi trecut de toţi cenzorii premergători etapei finale a jocului.

 3. lanternativa

  „societatea s-a polarizat foarte tare în jurul unor ideologii contrare” – asa este. O cale de mijloc, sa o numesc asa, nu este, cel putin in acest moment, vizibila (posibila?)…

 4. I’m with Miss Rhode Island! 😀 Check out the updates to the article for more information.

 5. Nici asta nu arată rău, deşi prea are faţă de actriţă de telenovele. No offence 😛

 6. Şi are un bazin „generos”. 😀 Am postat mai mult de dragul lui Kramer tot episodul, nu că mi-ar fi picat mie cu tronc blondina. Am alte preferinţe.

 7. Mâine se va anunţa decizia lui Donald Trump în privinţa coroanei lui miss Carrie Prejeam

 8. Francesco, se ştie cumva ce au decis auguştii membrii ai juriului sau au evitat să dea vreun răspuns definitiv?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s