Apocalipsa ecologică

Văd o grămadă de imbecili care se leagă de baobabi, stejari, fagi şi arbuşti ameninţaţi cu dispariţia pentru a evita căderea lor sub fierăstrăul „porcilor capitalişti” dar nu văd pe nimeni care să facă acelaşi gest în direcţia Copacului Vieţii, cel care ţine în spate Cerul şi Înălţimile. Este ironic, nu e aşa?

Reclame

10 comentarii

Din categoria Schwarzmann Skinski

10 răspunsuri la „Apocalipsa ecologică

 1. lanternativa

  Cei ce se leaga de baobabi si alte verdeturi sunt cam aceeasi cu cei ce zbiara pentru legalizarea marihoanei si poarta tricouri cu nea’ Guevara…

  Copacul Vietii nu are nevoie, pana la urma de aparatori, de noi. Noi avem nevoie de el. Taindu-l pe el, ne taiem, de fapt, din noi, pe noi. Uitandu-l pe el, ne uitam pe noi. Copacul, Cerul si Inaltimile vor ramane vesnic vii. Insa le vor cunoaste doar cei ce merita si le cauta cu adevarat!

 2. În mod cert nu are nevoie de noi ca apărători. Şi poate că până la urmă e o stupizenie din partea mea să spun că aceaşi masă de oameni, cantitativ vorbind, care se spânzură de nişte bieţi copaci ar trebui să facă la fel în ce priveşte Copacul Vieţii. Puţini sunt cei ce au urechi de auzit şi ochi de văzut. Astea sunt consecinţele alungării din Eden. Dar e frustrant să vezi care sunt interesele omului şi cât de multă zbatere e pentru … nimic. Deşertăciune a deşertăciunilor!

 3. Poate ar face acelaşi lucru, dacă ar şti unde se află. Dar oamenii n-au mai (re)găsit Edenul niciodată…

 4. Este ironic, dar face parte din dorinta unora de simplificare dusa la extrem, la simplu, la saracacios. Copacul fizic il vezi si poti sa-l pipai, pentru copacul vietii trebuie sa-ti folosesti ochii mintii…

 5. Ce să zic… Încă de la începutul vremurilor, omul s-a simţit atras de copacul care nu trebuie.

 6. Adama, [oa]men-ii se pot măcar apropia să privească la cei doi heruvimi puşi de strajă la intrare, ca o consolare.

 7. Francesco, sper doar ca acest handicap impus de circumstanţele istorice să nu fie fatal – cel puţin pentru spaţiul occidental. Încă mai sper!

 8. Dendrofilie pidosnică, Houston! Mi-e milă de… arborele nostru genealogic.

 9. Recunosc că nu am mai auzit cuvântul „pidosnic” până acum. Chiar mă pregăteam să te felicit pentru inventarea unui cuvânt atât de hazliu, când, uitându-mă totuşi pe DEX online, am aflat că ţi-a luat-o altul înainte…

 10. Culmea, din câte am văzut de pe dexonline, tocmai înţelesul pe care eu îl vreau lipseşte din definiţia cuvântului. Pidosnic = Homosexual. Este probabil cuvântul cu cele mai amuzante sinonime. Ca de exemplu: buzerant, uranist, invertit.

  Mă rog, asta aşa, mai pe lângă subiect. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s